Ránckezelés Bio-Oxigénnel

Mosonmagyaróváron csak nálunk !

bio-oxígen-mandalaA Bio-Oxigén a legújabb technikai és kozmetikai fejlesztés a szépségértés a fiatalságért. Egyedülálló módszer, mely az orvostudományból nyert tapasztalatokat, a technológia legújabb eredményeit és az oxigén éltetőerejét egyesíti a szépségért.

A leghatékonyabb arckezelés oxigénnel!

A hagyományos oxigénes kezelések és kozmetikumok csupán a bőr befogadóképességére hagyatkoznak, vagy oxigént juttatnak a bőr felszínére. A Bio-Oxigén nagy nyomással eléri, és oxigénnel tölti fel az alsó bőrrétegeket is. A módszer egyedülállóan hatékony, kíméletes és egyenletes eloszlást biztosít. A legmélyebb bőrréteg elérése eddig nem létező, új megoldást jelent a ráncok és bőrhibák kezelésére. A Bio-Oxigén visszaadja a bőr fiatalságát, simaságát. A bőr regenerálásának legmodernebb formája.

Oxigénes arckezelés, mely a bőr 5. rétegéig hatol - világelsőként!

A tiszta oxigén és a bőrtípusnak megfelelő, speciális kozmetikumok a bőr mélyebb, nehezen megközelíthető rétegeibe jutva látványos, maradandó eredményt képesek elérni. A sejtek közötti folyadék oxigénellátottsága felel a hatóanyagok felszívódásáért a bőr legfelső rétegétől a legalsóig. A sejt közötti állomány kulcsfontosságú tényező a bőrszövet stabilitása, rugalmassága és feszessége szempontjából. A precíz német technológia a felhám 5. rétegébe juttatja az oxigént és a hatóanyagokat. Pulzáló, nagy nyomás segítségével - 2 bar - kíméletesen hatol a bőr eddig csak tűvel megközelíthető rétegeibe, és megfiatalítja, feszessé varázsolja.

A Bio-Oxigen hatása

- Kisimítja a ráncokat ,feltölti az arcot,eltünteti a bőrhibákat
- kezeli a  pigmentfoltokat
- Lassítja az öregedési folyamatot,segíti a sejtek lélegzését
- Regenerálja a gyulladt,sérült bőrt ,segít a nap káros hatásait legyőzni
- Életet lehel a dohányosok bőrébe,ragyogóvá teszi a színtelen,sápadt bőrt
- Plasztikai sebészeteken alkalmas lézeres hámlasztás
- Kémiai peelingek utókezelésére

Kíméletes módszer, egyedülálló hatás - sérülés nélkül!

Nincs tű, nincs sérülés, nincs fájdalom. A Bio-Oxigén kíméletes megoldási lehetőség a bőr megfiatalításához, a ráncok kisimításához, a bőrhibák eltüntetéséhez.Az oxigénes aromainhaláció fokozza a belső szervek oxigénellátását, növelve ezzel a sejtek oxigénfelvételét és egyúttal a relaxációt is elősegíti.

Bio-Oxigén:egy úton az élethez,fiatalsághoz

Óvári apróhirdetés - ingyenes apróhitdetés feladás