Jean d’Arcel termékek

Jean d'Arcel és a Thal’ion filozófiája szerint a professzionálisan dolgozó, jól képzett, bőrápolás orientált kozmetikusnál nincs megfelelőbb személy a végső felhasználók lakossági termékeikkel és célzott kezelésekkel való megismertetésére. Hiszen csak a kozmetikus van abban a helyzetben, hogy felismerje és megállapítsa a vendég bőrtípusát, és a legmegfelelőbb termékeket ajánlja számára. A szépítő és ápoló termékek hatékonyságának legjobb biztosítéka a speciális, kozmetikus által végzett kezelés, és a rendszeres otthoni bőrápolás együttese. Nálunk az otthoni bőrápoláshoz megvásárolhatja a bőr típusának megfelelő krémeket.

A megfelelő ápolás a helyes tisztítással kezdődik

A víz csupán a vízben oldódó szennyeződéseket távolítja el. A pórusok mélyére hatoló tisztítás képes csak a vízben és zsírban oldódó szennyeződések egyidejű eltávolítására.

Az arctisztítás rendkívül fontos. A rendszeres tisztítás az egészséges arcbőr kulcsa.

Miért? Nagyon egyszerű! A víz csupán frissítő hatású, de arra már nem képes, hogy az egész napon lerakódott elhalt hámsejteket, szennyeződéseket, sót, baktériumokat és sminket eltávolítsa a bőr felületéről. Azonban éjszaka is rakódik le a bőrre szennyeződés, faggyú és veríték.

Jean D'arcel RetiVital C
Lényegesen kevesebb ránc:

A C+E vitamin megóvja a bőrt a káros környezeti hatásoktól, semlegesíti a szabadgyököket, még mielőtt kárt okozhatnának a bőrben, ezáltal hozzájárul a ráncképződés megelőzéséhez

CollectionCaviar:

A kaviár hidratációt megőrző proteineket, lipideket, aminosavakat tartalmaz, ezáltal különleges regeneráló hatást vált ki.

A kaviár fokozza a kollagén szintézist, javítja a bőr rugalmasságát, regenerálódó képességét. A látványos, hosszan tartó eredményt otthoni ápolással is kiegészítjük, hiszen lakossági termékek is rendelkezésre állnak

Jean d'Arcel Botox és Kaviár:

A Jean d'Arcel legújabb ampullái, a Cure Arcelox, és Cure Caviar az arcápoláshoz használt exkluzív anti-aging termékek legfrissebb generációját képviselik. A Cure Arcelox speciális botox alapú hatóanyagai csökkentik az izmok merevségét, ezáltal a homlokon és a szem környékén található mimikai ráncok mélységét.Az eredmény láthatóan frissebb és ragyogóbb megjelenés minden korban. A Cure Caviar egy olyan luxus anti-aging koncentrátum, mely a bőr legmagasabb szintű ápolását teszi lehetővé.

Jean D'arcel Multibalance
Az anti-aging hatás
:

A bőrrel tökéletes harmóniában lévő, rendkívül jó minőségű hozzáadott hatóanyagokkal együtt e phytoterápia a bőrt feszesebbé, az arcvonásokat lágyabbá teszi, és jelentősen csökkenti a finomabb ráncokat. Élénkíti a sejtmegújulást, lassítja a támasztó- és kötőszövetek sorvadását.

Botox-hatású Arcelox® sorozat

A speciális botox hatású hatóanyagok csökkentik az izmok merevségét, ezáltal a homlokon és szem körül található mimikai ráncok mélységét. Gátolják a kémiai mediátorok felszabadulását, megelőzve a szabadgyökök képződését . A termékek növényi proteinjei újrastrukturálják és stabilizálják a bőrt. Az eredmény láthatóan frissebb és ragyogóbb megjelenés minden korban.

Q10-O2 Rugalmasság,
Regenerálás , Hidratálás

A Q10 + O2 kombináció élénkíti a természetes bőrmegújító mechanizmusokat, kisimítja az apróbb ráncokat, és védi a bőrt a káros környezeti hatások ellen.

Jean D'arcel Fényvédelem:
Napozzon gondtalanul
!

Élvezze a napsütés minden pillanatát, hiszen testét lelkét egyaránt felüdíti. A napenergia életenergia, de túl nagy mennyiségben már káros. A Jean D'arcel napozótermékei az egyszerű fényvédelemnél sokkal többet nyújtanak – segítenek megelőzni a bőrkárosodásokat, és tartósan védik a sejteket. Minimálisra csökkentik a leégés veszélyét, megvédik a bőrt a szabadgyökök káros hatásaitól, és hatékonyak a bőr idő előtti öregedésének, a ráncosodásának megelőzésében. A napozás utáni ápolás is ugyanolyan fontos, mint a fényvédelem, ezáltal sokáig megőrizheti bőre egészséges barnaságát. Kizárólag speciális napozás utáni készítmények képesek a lebarnult bőr számára fontos értékes hatóanyagok és a szükséges nedvesség biztosítására.

Jean D'arcel Férfisorozat

Napjainkra véget ért a nők azon kizárólagos felségjoga, miszerint az ápolt megjelenés csak őket illeti meg. A mindennapos borotválkozás, a stressz, a környezeti hatások és az öregedés természetes folyamata rendkívül érzékennyé és kimerültté teszik a férfiak bőrét. Azonban a hölgyek által használt krém nem elég. Mivel a férfiak bőre körülbelül 25%-kal vastagabb, mint a nőké, és hajlamosabb a túlzott mértékű faggyúkiválasztásra, speciális ápolást igényel.

Ez egyaránt előny és hátrány is. Egyrészt sokkal ellenállóbb, és hosszabb ideig marad sima és feszes. Másrészt hajlamosabb az elszennyeződésre, és a bőr vastagsága miatt a megjelenő ráncok mélyebbek. A Jean d’Arcel arckezelések közül kozmetikusa segítségével az Ön bőrének legmegfelelőbbet választhatja ki.

A kezelések hosszú távú eredményét a Jean d’Arcel otthoni használatra szánt termékeinek széles választékával biztosíthatja. Kérje egy komplett bőrápoló készlet összeállítását kozmetikusunktól!

Megérkezett a Jean D'arcel legujabb fejlesztésű termékcsaládja a
Thalasso Visage próbálja ki elsőként .Érdeklődjön telefonon.

Óvári apróhirdetés - ingyenes apróhitdetés feladás