Hogyan növelhető a férfi libidó? A csökkent libidó a férfiaknál komoly probléma sok ultra-kezes számára. Nem csak a szexuális vágy elvesztése, az együttélésre való hajlandóság, hanem a szexuális szféra minden aspektusa iránti érdeklődés teljes hiánya is. Ez viszont nagyon negatív hatással van az ember jólétére, ami frusztrációt okoz, csökkenti az önbecsülését, negatívan befolyásolja a partnerével való kapcsolatát. Az alacsony férfi libidót nem csak az életkor, hanem sok más tényező is befolyásolja. Szerencsére vannak módok arra, hogy növeljék azt, és javítsák az ember életminőségét.

Mi okozza az alacsony férfi libidót?

Mi okozza az alacsony férfi libidótSzámos tényező befolyásolja a férfi libidó csökkentését. A leggyakoribbak az endokrin rendellenességek – beleértve a tesztoszteron és a neurotranszmitterek szintjének csökkenését az idegrendszerben, valamint a mentális betegségek vagy a kapcsolati válságok. Az olyan betegségek, mint a cukorbetegség, az endokrin rendellenességek és a magas vérnyomás szintén hozzájárulhatnak az erekció hiányához és a szexuális igények csökkenéséhez. Csökkent férfi libidó is okozta pszichotróp gyógyszerek, vérnyomáscsökkentő gyógyszerek, antidepresszánsok. A csökkentés a férfi libidó is gyakran az eredménye neurózis, depresszió, szenvedélybetegségek.

Amikor a férfi libidó csökkenti a betegséget

Amikor a férfi libidó csökkenti a betegségetHa a csökkenés a férfi libidó befolyásolja a kísérő betegség, a helyzet javíthatja a megfelelő kezelés, valamint az egészséges életmód. A vércukorszint és a vérnyomás ellenőrzése, a megfelelő gyógyszerválasztás és a megfelelő étrend hatékonyan hozzájárulhat a libidó növekedéséhez. Érdemes korlátozni a stimulánsok használatát is-dohányzás vagy alkoholfogyasztás.

Érdemes az endokrinológushoz fordulni, hogy ellenőrizze, hogy a hormonális kezelés helyes-e. Ha azonban depresszió, neurózis vagy más probléma, akkor pszichoterápia is részt vehet. Segít csökkenteni vagy megállítani az antidepresszánsokat, amelyek gyakran szexuális diszfunkciót okoznak.

Hogyan növeli a férfiak libidóját természetesen?

Hogyan növeli a férfiak libidóját természetesenHa a betegségeket helyesen kezelik, az alacsony libidó problémája továbbra is fennáll, érdemes más módszereket alkalmazni. Érdemes kezdeni az egészséges életmód-a túlsúly csökkentése, a lehetséges elhízás elleni küzdelem, valamint a természetes afrodiziákumokkal dúsított étrend. Közülük sok termék, mint például: avokádó, eper, gyömbér, kardamom, csokoládé, tenger gyümölcsei, spárga, kaviár.

Növényi és növényi készítmények is növeli a férfi libidó. A leggyakoribb: Lubañczyk, ginseng, gingko. A kereskedelemben kapható férfi étrend-kiegészítők növényi készítményeket és vitaminokat tartalmaznak, amelyek javítják a szexuális vágyat.

Összefoglaló

A férfiak libidójának növelése érdekében érdemes egészséges életmódot vezetni, megfelelő étrendet követve, a fizikai aktivitás gondozásával. A betegségek megfelelő kezelése és a megfelelő farmakoterápia is szükséges. Gyakran előfordul, hogy az alacsony libidó oka a kapcsolat helytelen közösülése. Ha az intim igényekről szóló őszinte beszélgetés nem elegendő, akkor gondolhatunk egy pár terápiájára vagy egy szexológus látogatására. Sokszor kiderül, hogy a jó kapcsolatok egy kapcsolatban, az egészséges életmód, a fizikai aktivitás hozza a várt eredményeket.