Az egyik a testhez tartozik, a másik a szívhez. Az egyik bűnös, a másik megengedett. Az egyik a projekthez és a szüléshez kapcsolódik, a másik a most és az örömhöz. Az egyik az intra-pair, a másik extra pár. Az egyik fúrja, a másik felmagasztalja és bekapcsolja az érzékeket. Az egyik túlélheti a másik nélkül, a másik pedig az egyik nélkül.

Ezek és sokan mások azok a hamis mítoszok, amelyek a szex és a szerelem közötti különbséggel kapcsolatosak. Ők testesítik meg egy atavisztikus pedig megmagyarázhatatlan kell külön érzés, a szexualitás, mint ha a korábbi megsértették, vagy becsmérelni az utóbbi, de az utóbbi potentiated vagy triviális tompa a korábbi.

Van-e emlék a szerelemről? Emlékszik-e a szív arra, amit az elme elveszített?

Van-e emlék a szerelemről Emlékszik-e a szív arra, amit az elme elveszítettA kollektív képzelet, erotika, szerelem úgy tűnik, hogy veszekedő nővérek: lehetetlen housemates azonos kapcsolat. Szerető partner, akivel úgy dönt, hogy egyesítse a test, a szív, az érzékek és az élet terv, nem jelenti azt, kívánó neki kevesebb, különösen az idő múlásával, de megpróbálja, hogy két látszólag antitetikus elemek együtt léteznek: a szeretet és a szex.

A szexualitás merész és transzszexuális elemének az affektivitástól való megfosztása vagy mennyiségének csökkentése nem vezet bölcs választáshoz a kapcsolat javára, hanem egy lemondó választáshoz, néha a szorongó esetek egészséges hordozójához. Az Eros az élet ösztönét, valamint a kapcsolatok hosszú életű elixírjét képviseli.

A szex sebészeti és Manichai módon történő elválasztása a szerelemtől egészségtelen cselekedet, többek között teljesen lehetetlen, ehelyett védekező típusú mentális feltevések, amelyek megfékezik és depotenciálják a szeretet erejét és a szexualitás intenzitását, amelyet az érzés meggyújtott és felmelegített.

“Nincs szex szerelem nélkül” – énekelte Venditti, aki nemzedékek millióinak ad érzelmeket, de még szex nélkül sincs szerelem, ha akrobatikus és cirkuszi módon kell megpróbálnunk elválasztani egymástól ezt a két szempontot.

A szex nélküli szerelem a szexológiában különböző módon fordulhat elő: fehér Párok és csökkent szexuális vágy, pontosabban hipoaktív szexuális vágy. Az első esetben ezek fehér párok: egy nő, aki vaginizmusban szenved, majd egy felnőtt Szűz, valamint egy férfi, akinek merevedési hiánya vagy más szexuális diszfunkciói vannak.

A második esetben egy pár beteg az érzékek csendjével, vagy a szexuális vágy korai nyugdíjba vonulása sújtja; mindig válságban lévő pár. Két partner, akik már megkezdték a csendes és veszélyes elválasztási folyamatot, ami valószínűleg mások karjaiba viszi őket, izgalmasabbak és kívánatosabbak, vagy egy Válóperes ügyvéd tanulmányában.

A korkülönbség a szerelemben és a félelem, hogy szeretik egymást

A korkülönbség a szerelemben és a félelem, hogy szeretik egymástÚgy tűnik, hogy a szeretet feladása a szex javára sok kapcsolat közös nevezőjévé vált, különösen ma. Néha a paktum világos és csendes, máskor ambivalens, még akkor is, ha verbalizálódik: nincs szerelem, csak szex. A partnerek lepedőkké válnak, jövő nélkül és jövő nélkül, itt és most laknak. Máskor az egyik szeret-vagy szeretne -, a másik pedig nem.

Amikor az egyik partner szeret, a másik nem, az egyik a másik kötelékében, testében és szívében van, a másik pedig máshol. A két fektet a kötelék, termékeny szívét, testét a szinergia, a másik pedig különböző okok miatt, érdektelenség, vagy a félelem, hogy a részvétel célja, csak a test, szerelem nélkül-szentimentális talmi. Az egyik szeret, a másik szexel, büszke és boldog, hogy kettéosztotta a két területet.

Maga a szexuális aktus, szív nélkül, elvárás nélkül, érzés nélkül, pillanatnyi impulzus megelégedésévé válik, és elsősorban ezzel a céllal él. Amikor a szexualitás főszereplői az intimitás és a csere vágyát keresik, ehelyett szeretkeznek, függetlenül attól, hogy utána.

Nincs szex, szerelmesek vagyunk

Nincs szex, szerelmesek vagyunkNéha olyan titokzatos okokból, mint a felesleges, a szerelem (hosszú életű) megöli a szexualitást. Egy pár születik, nő, és úgy tűnik, kötelezően jelölt, hogy átlépje a hullámokat a pár válságok.

Lődd le a szikra, hogy lesz látnivaló. A legszerencsésebb vagy legbátrabb esetekben kapcsolatgá válik. Ebből következik az akarat, hogy felfedezzék a másik, hogy húzza között a redők az elme, valamint a lapok. A vágy testré válik, a test pedig érzéssé válik.

A modernitás eredményeinek köszönhetően azonban a kompromisszum művészetét hoztuk létre, amely elválasztotta a szívet a testből, ami többszörös szexuális diszfunkciók pandémiájához vezetett, és megtermékenyítette az igazán szerető félelmet. Az affektivitás és a szexualitás integrálása, függetlenül a kapcsolat időtartamától, stratégia lehet egy kevésbé diszfunkcionális szexualitás megteremtésére és a boldogságtól való félelem megfékezésére.

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy az unalom vagy az érdektelenség és a kötelék iránti gondoskodás hiánya miatt egyes párok eltévednek: abbahagyják a beszélgetést, hallgatják egymást, egymásra néznek, csókolóznak, és természetesen szeretkeznek vagy szexelnek, bármi is legyen az.

A szexualitás rutinszerűvé, unalmassá, elégedetlenné és elégedetlenné válik. Elveszíti játékos dimenzióját, a szerelmi kötelék cseréjét és táplálását. Bója túra átitatott kockázatok és elhúzódó bajok.

Az unalom, a szokás és a sietség válik a csökkentés főszereplőjévé, egészen a hosszú életű pár szexuális életének teljes kihalásáig.

A szenvedély Szent tüzének életben tartása védelmet nyújt az árulás, az unalom és az elhagyás kockázatával szemben. Így a szexualitás táplálja a szeretetet, a szeretet pedig életben tartja a szexualitást. A szerelem és a szex összeolvad és összezavarodik, és az egyik elengedhetetlen a másikhoz.